5 sfaturi pentru a mentine o femeie indragostita

Cand incepem o relatie totul este dragoste si fericire, dar in timp rutina ne invadeaza si iubirea este rara. Prin urmare, daca vrei sa tii o femeie indragostita, trebuie sa faci anumite lucruri.

Daca iti pui mintea la asta, le poti mentine dragostea puternica si stabila, chiar si de parca ar fi prima data cand au facut-o sau chiar mai bine.

Poate crezi ca este o chestiune de a-i oferi sex sau de a-i placea in toate, dar te inseli. Ceea ce trebuie sa faci sunt acte mici, dar puternice.

Sunt chiar probleme de baza si ca iti vor aminti mereu partenerului tau ca o iubesti si ca vrei tot ce e mai bun pentru ea.

Daca astepti ca ea sa faca totul sau doar vrei sa primesti, o vei pierde. Cel mai bun lucru este sa te apuci de treaba si sa faci asta:

1. Nu-l contrazice

Daca el este alb si ea spune ca este negru, trebuie sa cedezi din cand in cand si sa-i spui ca este negru.

Femeilor le place sa aiba dreptate (si noi la fel), dar vor sa arate destepte si puternice in fata ta, a prietenilor si colegilor tai.

Daca ii demonstrezi ca se inseala, se va simti umilita si va crede ca nu are sprijinul tau.

Din acest motiv, atunci cand se afla intr-o astfel de situatie, ia-le de partea si mai tarziu, cand sunt singuri, arata-si greseala, dar intr-un mod pozitiv si nu batjocoritor.

Astfel ea va sti ca poate conta pe tine si ca o iubesti.

2. Admira-o

Faptul ca-ti lasi partenerul sa stie ca o admiri, fie ca este pentru efortul ei, inteligenta, forta sau cat de buna este in pat, o va face sa se simta cel mai bine.

A scoate la iveala tot ce este mai bun din ea o va face sa se simta mai de incredere si mai apreciata.

Important este ca o faci atunci cand ea a castigat-o sau scoate tot ce e mai bun din ea. Pentru ca daca o faci doar pentru a primi ceva in schimb, ea va sti.

3. Stai departe de plictiseala

Rutina este de baza pentru a putea prelua controlul asupra vietii tale, dar nu trebuie sa fie plictisitoare sau plictisitoare.

Iesiti din monotonie si incercati experiente diferite, de la descoperirea unor locuri noi pana la explorarea lucrurilor indraznete in pat.

Ideea este sa va faceti ceva timp pentru a va aminti ca va iubiti si ca relatia voastra poate merge mai departe.

4. Arata maturitate

Nu esti un bebelus care are nevoie de ingrijire si atentie 24/7. Daca vrei sa-i pastrezi dragostea, este timpul sa-i arati ca esti un barbat matur, increzator si independent.

Da, esti alaturi de ea, dar asta nu inseamna ca depinzi de tot ce face ea.

Cand ii oferi spatiu si ii respecti intimitatea, ea va simti ca ai incredere in sentimentele ei pentru tine si ca nu o vrei doar ca salvamar.

5. Evita descalificarile

Luptele si problemele fac parte din viata de cuplu, vor veni mai devreme sau mai tarziu. Cu toate acestea, pentru a-ti pastra dragostea intacta, este important sa te gandesti inainte de a vorbi.

Intelegem ca in acest moment s-ar putea sa simti nevoia de a spune sau de a face anumite lucruri, dar ar trebui sa te calmezi si sa respiri inainte de a spune ceva pe care mai tarziu il vei regreta.

Daca iti jignesti partenerul cu anumite cuvinte sau greseli din trecut, ea nu numai ca se va simti atacata, ci va sti si ca tu nu o iubesti cu adevarat si nici nu o respecti.

Recente

Superstitii in ziua nuntii

Ziua nuntii este probabil cea mai importanta zi din viata fiecarei femei. Chiar daca planifici totul in cele mai mici detalii, cateodata nu poti...

Ser facial: pentru ce este si cum sa-l incluzi in rutina ta de frumusete

Serul facial s -a infiltrat de cativa ani printre cele mai solicitate produse pentru rutinele de curatare. Nu este un inlocuitor al cremei hidratante,...

Tunsori: 5 stiluri care vor favoriza femeile de la 20 la 30 de ani in 2022

Trendurile vin si pleaca, iar in cazul tunsorilor nu este diferit, pana in anul 2022 vor fi multe stiluri pe care le vom vedea...

Ghid de stil: camasi care arata bine cu un costum gri

Un costum gri este una dintre cele mai bune investitii pe care le poti face in dulapul tau. Este eleganta, sofisticata, trendy si super...

Apeleaza la tractari auto specializate ori de cate ori ai nevoie

E bine sa ai pe cine sa te bazezi atunci cand esti intr-o situatie mai dificila. Daca ai ramas blocat cu masina undeva si...