Zodiacul european va fi redus la 6 zodii

Zodiacul european va fi redus la 6 zodii

Dupa ce descoperirea celei de-a 13-a zodii, Opiochus, a dat peste cap toata logica previziunilor astrale, specialistii astronomi au decis sa reduca numarul zodiilor la 6, adica sa le condenseze doua cate doua. “Oricum fiecare zodie avea ascendent in zodia urmatoare, ceea ce inseamna ca imprumuta mai mult de jumatate din caracteristicile ei, prin aceasta condensare trasaturile fiecarei zodii vor fi mai clare”, a precizat Steven Hawpkins, cercetator al fenomenelor astrale inexplicabile la trecerea planetelor mici si mijlocii prin gaurile negre.

Cele 6 zodii vor fi in ordine urmatoarele:

Berbecotaur, 21 martie – 21 mai. Persoanele din aceasta zodie vor intruni ostilitatea berbecului si incapatanarea taurului, ceea ce inseamna ca vor deveni cele mai nesuferite si mai egoiste persoane din zodiac. Partea buna este ca nu vor aparea prea mult in public, berbecotaurii fiind de obicei atasati de locurile mici si intunecoase.

Gemeniorac, 21 mai – 23 iulie. Combinatia comoditatii racului cu lenea si starea de schizofrenie a gemenilor va fi destul de nefasta, persoanele nascute in aceasta perioada vor deveni cele mai delasatoare din tot zodiacul, deci nu vor avea bani si nici nu se va pune vreodata problema de cariera.

Feciorileu23 iulie – 23 septembrie. Dorinta de putere a fecioarelor va intra in combinatie cu megalomania, mitomania si snobismul leilor, din aceasta uluitoare combinatie rezultand o zodie puternica, inumana, noua generatie de Hitleri. Din fericire, dorinta de razbunare a leilor ii va duce pe toti feciorileii la faliment, ratare si paranoia combinatorie, in momentul intrarii zodiei in Decanul Decaderii lui Pluto.

Scorpioanță, 23 septembrie – 22 noiembrie. Zgarcenia balantelor se va armoniza destul de bine cu obsesiile sexuale ale scorpionilor, ceea ce inseamna ca persoanele din aceasta zodie vor cauta sa profite de altii atat sexual, cat si financiar. Persoanele nascute sub acest semn zodiacal vor prefera filmele de groaza, vor fi mari consumatoare de pornografie si vor fi dependente de jocuri de noroc.

Săgetăcorn, 22 noiembrie – 20 ianuarie. Sentimentele de ratare ale sagetatorilor vor fi echilibrate de sentimentele de vionovatie ale capricornilor. De aici rezulta una dintre cele mai lase, laudaroase si paranoice zodii. Desi se vor simti niste persoane implinite pe plan financiar, săgetăcornii nu vor gasi niciodata dragostea adevarata si vor face foarte putin sex, care, in general, le este oferit din mila.

Vărsăpești, 20 ianuarie – 21 martie
. Blandetea suparatoare a varsatorilor intra in combinatie cu mercantilismul pestilor, rezultand o zodie normala. Persoanele din aceasta zodie vor fi asociate cu mediocritatea si, in general, cu orice lucru anost, plictisitor, plat si insignifiant, deci nu vor intra niciodata in posteritate.

1 comment to Zodiacul european va fi redus la 6 zodii

  • alexandra

    Ce scrie la sagetator bre..?Cred ca e singuru website unde se descrie astfel zodia.Sunteti dusi cu capu?De cand sagetatoru sau capricornu primeste ceva din mila?:)))) Fraierilor,cititi une vreti,Sagetatoru o fi naiv sau instabil in decizii,aventurier etc dar scrie peste tot in zodiac erotic ca e DON JUAN-ul horoscopului.Iar capricornii sunt o zodie dificila dar pe care te poti baza ! Aoleo….aveti probleme…:)

Leave a Reply

 

 

*

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.