Zodia Varsatorului In 2010

Sfatul Astrologului In 2010
Sondeaza înlauntrul tau, descopera cine esti în profunzime, ce ascunde eul tau intim, întelege-te pe tine însuti, sacrifica ceva acum pentru o viata mai buna mai târziu, relationeaza cu divinitatea, redescopera latura spirituala a vietii, controleaza-ti emotiile si trairile, depaseste-ti limitele si repara-ti defectele, dedica-te altora cu sufletul deschis si neconditionat, reformuleaza-te în interior!

Perioade Bune Si Rele In 2010
Îl mai gazduiesti pe Jupiter în zodia ta doar pâna pe 19 ianuarie: o perioada norocoasa de care trebuie sa profiti din plin! Dar între 18 ianuarie – 11 februarie, cât timp micul benefic Venus este cu tine, te poti bucura de o ameliorare a situatiei si de perspective mai blânde. Totusi, pentru ca pâna pe 7 iunie, Marte trece prin Leu, zodia ta opusa, iar Luna neagra trece prin zodia ta pâna pe 28 iunie, ca atare prima parte a anului nu va fi tocmai usoara.

Intro
Resimti înca efectele trecerii lui Jupiter prin zodia ta, care te paraseste însa în primele zile ale lui ianuarie, dar te-ai încarcat suficient cu energia sa pentru alti 12 ani! Totusi, prezenta Lunii negre în Varsator pâna pe 28 iunie, nu-ti aduce prea multe avantaje, ca atare pentru câteva luni. Tot ce a cladit Jupiter anul trecut, aproape ca se destrama acum sub influenta acestui tranzit. Noroc ca îl ai înca pe Neptun de partea ta care-ti da în continuare bucuria si curajul de a visa! Ianuarie-februarie sunt luni bune pentru tine, deci profita din plin de ultimele urme ale trecerii lui Jupiter dar si de prezenta lui Venus în aceasta zona, ce te face mai vesel, mai simpatic si prietenos.

Dragoste
Cu Marte în zona casniciei aproape jumatate de an, vei avea o viata de cuplu extrem de animata, dar nu neaparat si fericita. Lupta pentru putere, orgoliile, conflictele între personalitati puternice, dorinta de a te impune cu orice pret te vor însoti pâna în iunie, dar poti profita de acest prelung tranzit martian, pentru a prelua conducerea, în cazul în care se cere ca unul din voi sa devina seful. E vremea ta sa spui ce vrei si astepti mult de la partener.
În iunie-iulie mai scazi din pretentii si din lupta de orgolii, punând sentimentele în prim plan. Daca e sa te îndragostesti, ai putea fi cuprinsa de o iubire adolescentina prin aprilie-mai, desi nu se poate vorbi de o relatie de durata. Dar pentru un flirt de primavara, merge. Comunicati usor, te atrage prin compatibilitatea mentala care va leaga, discutati cu orele la telefon, dar… cam atât!

Cariera
Cariera e, deocamdata, un tel de viitor, nu neaparat preocuparea principala a anului 2010. Te apuci serios de învatat, de studiat, urmezi cursuri care, peste câtiva ani, vor asigura fundamentul solid pentru o cariera de succes. Aduni mari cantitati de informatie, esti multumit de ceea ce afli, si ai sansa de a cunoaste oameni
inteligenti, maturi, care îti vor deveni profesori, mentori, exemple perfecte de urmat de acum încolo.
Marte trece prin zona carierei în septembrie-octombrie, marcând astfel cea mai buna perioada pentru a te impune prin tenacitate si energie, chiar daca si prin unele metode nu tocmai corecte. Când în joc este succesul tau, scopul scuza mijloacele…

Bani
Tu esti norocosul anului în materie de bani, Jupiter în casa banilor fiind un avantaj pentru câstiguri mai bune. Totusi, parca nu te poti bucura pe deplin de acest succes, pentru ca de multe ori trebuie sa dai acesti bani în directii pe care le consideri mai degraba de compromis. Banii vin, dar se si duc pe tot felul de plati si datorii, încât regreti ca nu-i mai ai.
Ca exista si câteva puncte critice în buget, pe parcursul anului, e adevarat, tocmai de aceea trebuie sa fii ferm pe pozitie si sa nu te lasi influentat de vânzatori de iluzii. Unii ar putea atenta la banii tai, deci nu da curs invitatiilor lor de a investi si a cheltui. Ar fi o eroare!

Sanatate
Trebuie sa acorzi atentie problemelor de sanatate spre finalul anului 2010, pentru ca pot aparea boli de piele sau crize reumatice pe care nici nu stiai ca le ai.
Racelile nu te vor lasa în pace la iarna, iar bolile specifice vârstelor mai înaintate s-ar putea resimti chiar si la cei foarte tineri. Trebuie sa te feresti de frig si sa te îngrijesti cu seriozitate, mergând mai des pe la medic. Cele mai bune luni pentru starea de sanatate sunt mai-iunie, când te simti bine în pielea ta si eventualele probleme mai vechi nu mai dau semne.

Leave a Reply

 

 

*

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.