Zodia Scorpionului In 2010

Sfatul Astrologului In 2010
Discuta, vorbeste, exprima-te, cauta o cale de a te face înteles, ia legatura cu lumea, transmite mesajul tau celorlalti, învata, informeaza-te, argumenteaza ceea ce gândesti, pune mâna pe carte, calatoreste, relationeaza, cunoaste!

Perioade Bune Si Rele In 2010
Venus insista parca sa te faca fericita, de aceea va prelungi sederea sa în zodia ta între 8 septembrie – 8 noiembrie si tot finalul de an între 1 decembrie 2010 – 7 ianuarie 2011. Mai mult, primul tranzit al lui Venus coincide cu cel al lui Marte prin zodia ta – 15 septembrie – 28 octombrie – deci toamna lui 2010 pare sa fie una foarte interesanta pentru tine!

Intro
Magnetismul tau face ravagii în ultimele 4 luni ale anului, pentru ca prin zodia ta trec si Venus si Marte, care toarna un strop de mister în modul tau de a te comporta. Îti place sa atragi atentia, dar sa si inciti în acelasi timp, ca atare ultima parte a anului este exact pe placul tau!

Dragoste
Esti îndragostitul numarul unu a anului 2010, pentru ca Jupiter influenteaza major casa sentimentelor pe harta
ta astrala. Ca Jupiter în Pesti aduce de multe ori si suferinte, asta e, fac parte din meniul firesc al oricarei povesti de dragoste. Vei trece, deci, si prin perioade de izolare si singuratate, si prin deceptii si lacrimi, dar toate acestea sunt pretul necesar de platit pentru o viata sentimentala mai buna de acum încolo.
Profita de energia lui Jupiter pentru a-ti manifesta mai intens emotiile, chiar daca nu esti atras spre destainuiri prea zgomotoase. Preferi intimitatea sau visarea, dar viata de cuplu se va îndulci prin aprilie, când te poti folosi de sarmul primavaratec pentru a te apropia din nou de partener si a rezolva eventualele probleme.

Cariera
Aproape jumatate de an îl ai pe Marte în zona carierei, iar Marte este una din planete cu cea mai mare influenta asupra ta. El îti da forta de a te remarca, de a urca, de a ridica stacheta la cote maxime, iar pretentiile lumii cresc odata cu orgoliile tale. Astepti mult de la tine si nu suporti sa faci lucrurile de mântuiala. Vrei sa fii primul, sa fii cel mai bun, sa fii laudat, si nimic nu te motiveaza mai bine ca aprecierile sincere ale celor din jur.
Daca vizezi o functie de raspundere sau de conducere, primele 6 luni ale anului sunt momentul ideal pentru a o cuceri, dar succesul acestui an depinde foarte mult de felul în care te privesti pe tine însati. Stapânirea de sine, încrederea în fortele proprii si un dram de infatuare sau de egocentrism nu strica deloc pentru a pune mâna pe succes. Daca tu esti sigur de valoarea ta, o vor remarca si altii! Poate fi un an bun pentru succese artistice sau sportive, în cazul în care ai astfel de veleitati!

Bani
Daca vrei sa iesi la cumparaturi, anul acesta, evita ultimele trei luni ale anului, pentru ca Marte în casa banilor în Sagetator, te face cam superficial în decizii financiare. Cumperi lucruri care te atrag, te bucuri de tot ce-ti iei ca un copil, iar riscul sa dai banii pe placeri trecatoare este cam mare. Poate fi, însa, un moment bun sa dai banii pe carti sau cursuri de specializare, pe calatorii si distractii, dar evita sa-ti satisfaci placerile de moment cu sume prea mari.
Exista un moment critic major pe parcursul anului, când risti sa pierzi o suma de bani sau sa îti fie luata prin mijloace incorecte. Ispita rea îsi baga coada în afacerile tale si genereaza o stare negativa ce poate declansa o criza mai mare decât cea de anul trecut. Fii prudent, evita factorii de risc sau afacerile dubioase!

Sanatate
Cu Saturn în casa bolilor cronice, nu se poate vorbi de o perioada prea luminoasa, deci pregateste-te de trei ani destul de dificili, care pot scoate la iveala dureri, crize, boli pe care nici nu stiai ca le ai. Pentru scurt timp, pe timpul verii, Jupiter intra în Berbec, în casa sanatatii, si poate aduce vindecari, idei noi pentru un regim de viata mai dinamic, ce te vor ajuta sa fii în forma. Cauta solutia care ti se potriveste pentru un regim de viata mai activ, deoarece numai de izolare si pasivitate nu ai tu nevoie acum. Cel mai bine te vei simti în martie, când Venus are un efect binefacator asupra starii tale generale, dar te obliga sa faci mai multa miscare si sa nu stai locului deloc!

Leave a Reply

 

 

*

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.