Zodia Sagetatorului In 2010

Sfatul Astrologului In 2010
Investeste cu cap, prinde cheag, acumuleaza, dar si economiseste, pune un ban deoparte pentru zile negre, fa ca viata ta sa devina mai stabila, descopera frumusetea vietii, (re)descopera-ti talentele, iubeste, ataseaza-te de ceva numai al tau.

Perioade Bune Si Rele In 2010
Esti singura zodie care nu beneficiaza de Venus în zodia sa în 2010, în schimb între 28 octombrie – 8 decembrie îl primesti în vizita pe Marte, ce te încarca de energie si chef de viata. Pentru ca nu ai parte de aspecte planetare negative majore, nu se poate vorbi de perioade nefaste. Ce poate fi mai bun de atât?

Intro
Au trecut anii când erai actorul principal al astrelor, dar pentru o fire de foc, asa cum esti tu, lipsa tranzitelor planetare poate fi un atu! Jupiter din Pesti nu prea tine cu tine, deci asteapta-te la momente mai tensionate pe parcursul anului, noroc de Saturn din Balanta care te sustine, mai ales în plan mental, caci nu te lasa la greu. El te ajuta sa iei decizii ferme, sa îti trasezi strategii pe termen lung, sa îti exprimi mai coerent ideile, sa legi relatii utile. Parca reusesti sa mai faci ceva ordine prin gânduri… Finalul de an 2010 te are pe tine în prim plan pentru ca Marte în zodia ta îti ofera acea aventura si energie de care ai nevoie pentru a te manifesta la intensitate maxima.

Dragoste
Chiar daca e o perioada mai dificila pentru Sagetatori, macar amorul merge bine! Îl ai pe Jupiter în casa familiei, deci te comporti ca un parinte dedicat si o sot ideal, descoperind o reala placere în tot ce este legat de viata casnica: bucatarie, curatenie, cresterea copiilor… E un moment ideal sa faci un copil sau sa te muti în casa noua cu jumatatea ta, dar toate aceste evenimente fericite au totusi si un tribut de platit. Nu vin pe gratis, nu ti se ofera pe tava, ci apar în urma unor sacrificii sau suferinte.
Cea mai buna perioada în cuplu este aprilie-mai, când Venus trece prin zona mariajului si cladeste spatiul potrivit unei bune comunicari între parteneri. Este momentul sa repari acele hibe sau slabiciuni care s-au infiltrat anul trecut în cuplul vostru.

Cariera
Apuca-te serios de treaba, pentru ca este un an solicitant în cariera. Ai planuri mari de atins, dar si multe sarcini asumate pe care nu le poti ignora. Munca va cere mult de la tine, nu prea ai timp de altceva, devenind un rob al jobului. Adeseori, iei pe umerii tai mai mult decât poti duce, ceea ce poate scadea din randament si te poate slei de puteri.
Ai nevoie de o mai buna organizare si etapizare a activitatii, dar, în ciuda programului infernal, nu uita de nevoile tale, de limitele tale eminamente omenesti. Daca încerci s-o faci pe eroul, vei obosi si poti rata de multe ori tinta. Asuma-ti atât cât poti duce, fara sa te dai peste cap pentru sefi sau clienti! Marile tale planuri evolueaza lent, multe depind de tot ce ai acumulat pâna acum. Toata vara vei fi implicat în proiecte dificile, pe care le duci cu bine la capat. Harnicia, responsabilitatea, pasiunea de a munci te vor sustine în cele mai serioase proiecte.

Bani
Nodul nord în zona banilor se comporta ca un profesor sever care te avertizeaza ca e vremea sa mai pui stavila cheltuielilor si sa te gândesti serios la batrânete. Este vremea sa faci economii, sa îti deschizi un cont de economii, sa cheltuiesti cu cap si cu masura!
Poti trece, spre finalul anului 2010, printr-un moment periculos din care trebuie sa înveti o grea lectie a vietii. Poate fi un esec financiar major, o afacere ratata, o suma pierduta sau investita prost, o perioada fara venituri, un blocaj financiar major, de aceea trebuie sa iei din timp masuri drastice, ca sa nu te ia luna decembrie prin surprindere. Nu fa excese financiare si nu investi în directii riscante! Poti lua decizii pripite care pot avea urmari grave pentru bugetul tau.

Sanatate
Esti vizat de probleme de sanatate mai ales daca ai trecut de 40 de ani, si bolile vârstei încep sa dea semne. Simti ca te misti mai greu, ca vederea îti joaca feste, ca articulatiile te dor, deci, daca nu ai facut-o si pâna acum, e vremea sa ai mai multa grija de tine.
Nu poti sa accepti trecerea timpului, dar iata ca a venit si rândul tau sa mergi la bai, sa-ti pui ochelari, sa te dai cu toate alifiile… Luna aprilie este totusi luna ameliorarii sanatatii si ti se citeste pe chip starea de bine.

Leave a Reply

 

 

*

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.