Zodia Racului In 2010

Sfatul Astrologului In 2010
Asociaza-te, apropie-te de ceilalti, apleaca-te asupra partenerului, învata lectia vietii în doi, cauta-ti jumatatea, accepta diversitatea umana, întelege ca viata e un schimb de replici unu la unu, nu doar un drum de unul singur, colaboreaza, iubeste, ofera!

Perioade Bune Si Rele In 2010
Între 21 mai – 14 iunie, esti rasfatat de razele calde ale micului benefic Venus, perioada care te va umple de energie pozitiva. Finalul de an, însa, nu va mai fi atât de idilic, pentru ca Marte te va irita din zodia opusa între 8 decembrie 2010 – 16 ianuarie 2011.

Intro
Începutul verii îti prieste de minune, cât timp Venus trece prin zodia ta, planeta care scoate la lumina tot ce ai mai cald si mai frumos în tine. Iubesti, daruiesti, te dedici celor dragi si apreciezi foarte mult linistea si confortul casnic.

Dragoste
Viata de familie este preocuparea numarul unu a acestui an si apreciezi valoarea relatiei în functie de ceea ce primesti de la ea. Îti doresti tot mai mult o casa, un camin, sa ai copii si sa devii mama, chiar daca sunt sarcini care ti-ar limita major spatiul de manifestare a personalitatii. Esti pregatit sa devii parinte, daca simti ca a venit vremea, si iei pe umerii tai cu o reala placere obligatiile de familie. Intri în bucatarie cu zâmbetul pe buze, pentru ca esti constient ca fericirea familiei tale depinde mult de capacitatea ta de a-ti îndeplini obligatiile casnice.
Chiar daca prietenii, societatea, distractiile sunt date la o parte, conteaza mai mult sa ai liniste si armonie
acasa. Te retragi în casa ta, cu omul drag, si viata de cuplu între peretii casei voastre îti inspira echilibru. Începutul de an este prielnic redresarii unor mai vechi probleme de cuplu dar care ar putea reveni spre final de 2010, când neîntelegerile strica atmosfera, trecator.

Cariera
Luna martie te scoate mai mult în valoare la serviciu, esti apreciat sincer pentru calitatile tale si nu te lasi pâna nu ajungi acolo unde ti-ai propus. Reusesti sa combini perfect talentul si cunostintele, ambitia si senzualitatea pentru a te remarca. În noiembrie-decembrie, asteapta-te la o serie de tensiuni la locul de munca, ce au la baza nedreptatea si necinstea. Vei dori ceva anume, dar nu vei fi lasat sa te manifesti asa cum ai vrea. Daca nu ai facut-o în anii anteriori, acum esti pe ultima suta de metri sa urmezi un curs sau sa faci o facultate, decizii care vor trasa directiile tale viitoare în cariera.
Timidele treceri ale lui Uranus peste Mijlocul Cerului între martie-august sunt un prim semnal de alarma cu privire la schimbarile pe care va trebui sa le faci de la anul. Daca nu ai curajul sa le faci chiar acum, cu Uranus pe cap, atunci vei avea tot timpul în urmatorii 7 ani sa schimbi major directia în cariera, luând-o chiar de la capat, daca e nevoie.

Bani
Marte este în casa banilor aproape jumatate de an, de fapt deja îi simti influenta de la final de 2009. Pâna în iunie, banii vor veni în valori, dar tot asa se vor duce. Marte în Leu te face mai cheltuitor, mai atras de lux, si îti place grozav sa dai banii pe obiecte scumpe, luate la primul impuls, doar ca sa rupi gura târgului. Nu prea te gândesti de unde faci rost de altii, nici la economii, ci tot ce te preocupa acum e luxul si bunastarea.
Atât timp cât ai bani, te simti excelent în pielea ta si ti se citeste pe chip fericirea. Esti si generos, deopotriva, faci cadouri scumpe si celor dragi, ori ca semn de afectiune, ori doar ca sa le arati ce bine o duci. Daca vrei neaparat sa cheltuiesti, investeste în valori, nu pe lucruri care la anul nu vor mai fi la moda.

Sanatate
Aici pot aparea unele probleme neasteptate, poate chiar o perioada de imobilizare la pat sau spitalizare, ca atare fii foarte atent la starea ta de sanatate.
O boala poate pica din senin si îti poate strica multe planuri. De exemplu, finalul toamnei poate veni cu probleme nedorite, ce au la baza o stare de epuizare fizica dusa la extrem, o oarecare superficialitate vis-a-vis de organismul tau ce te-a împins spre excese.

Leave a Reply

 

 

*

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.