Zodia Pestilor In 2010

Sfatul Astrologului In 2010
Socializeaza, fa-ti noi prieteni, priveste spre viitor, implica-te în proiecte grandioase, de perspectiva, upgradeaza-ti viata, modernizeaza-te, adapteaza-te timpurilor actuale, extinde-ti orizonturile, învata ceva nou, descopera lucrurile cele mai noi ale lumii, asociaza-te unui grup de interese în care te regasesti, dedica-te oamenilor, fii prietenos, descopera un domeniu nou de studiu!

Perioade Bune Si Rele In 2010
Jupiter intra în zodia ta pe 19 ianuarie, deci norocul începe sa te sustina în tot ce faci. Mai mult de atât, cea de a doua planeta norocoasa – Venus – trece prin zodia ta între 12 februarie – 7 martie, deci aceasta pare sa fie una din cele mai bune perioade ale anului. Totusi, Luna neagra intra în zodia ta pe 29 iunie si nu o va parasi pâna la sfârsitul anului, iar între 8 iunie – 30 iulie, Marte te cam zgândareste din zodia ta opusa, deci fii pregatita de o perioada negativa.

Intro
Daca în 2009, Varsatorul a fost eroul anului, acum reflectoarele se îndreapta prioritar spre tine, datorita prezentei planetei Jupiter, considerata marele benefic si unul din guvernatorii zodiei tale. Pentru scurt timp, îi va da ghes si Berbecului, pe la mijlocul anului, dar se va întoarce apoi, sa stea tot cu tine pâna în 2011! Mai mult Uranus este înca de partea ta – desi si el te mai tradeaza, temporar cu Berbecul – dar mai ai acolo si Luna Neagra, în partea a doua a anului. Daca e sa alegi perioada cea mai buna a Pestilor, aceasta pare sa cuprinda primele cinci luni ale anului.

Dragoste
Saturn a parasit zona vietii de cuplu, deci poti rasufla usurat ca ai scapat de cele mai mari piedici care te-au afectat în ultimii 2 ani. Gata, terenul e liber, Saturn are grija acum de alt sector al vietii tale, dar ceea ce a construit el lent în anii anteriori, acum începe sa se vada. Probabil te-ai casatorit, ai construit o relatie de viitor, ti-ai asumat responsabilitati mature, de acum trebuie sa lupti sa le mentii pe aceeasi linie! Saturn te-a obligat sa ridici un edificiu solid ce se numeste casnicie – desigur, cu eforturile de rigoare.
Iunie-august aduc un aer proaspat în cuplu, prin asumarea de noi sarcini în doi, dar multe din ele vor cadea totusi pe umerii tai. Daca tu te implici serios, casnicia voastra va merge foarte bine, chiar daca mai lipseste pe alocuri sentimentul. Despre sentimente poti vorbi mai mult la primavara, când inima ti se va umple de emotie si romantism, de doruri si nostalgii, privind mai mult spre trecut decât spre ceea ce ti se întâmpla acum.

Cariera
Mergi la serviciu cu placere, pentru ca te ocupi de activitati care te încânta si îti pun în valoare multiplele talente. Daca ai veleitati artistice, insista sa le scoti acum în evidenta ca sa te lansezi în lumea artelor. Roadele muncii tale se vad si esti mândru de ele.
Prima jumatate a anului, cât timp Marte trece prin zona locului tau de munca, te poti astepta la tensiuni mari la serviciu, la competitii si orgolii puternice, din care cel mai tare vrea neaparat sa iasa învingator, dar nici tu nu te lasi mai prejos. Daca esti în cautarea unui job, pâna în iunie ai tot timpul sa-l gasesti, dar trebuie sa accepti sa-ti masori fortele alaturi de concurenti redutabili. Ultimele luni ale anului te ajuta sa te afirmi la justa valoare.

Bani
Te-ai gândit vreodata la zile negre? Daca nu, ai de acum înainte trei ani la dispozitie sa pui un ban deoparte. Acum esti ocrotit de riscuri majore, Saturn nu te lasa sa dai banii în van, dar nici nu trebuie sa visezi ca tot timpul, de acum încolo, bugetul tau va fi la fel de sigur.
2010 e una din perioadele în care esti asigurat de o forta nevazuta ca nu pierzi nimic, dar veniturile sunt oarecum marcate de limite si constrângeri. Bani vin, dar ai atâtea responsabilitati de onorat cu ei, încât nu simti ca ai avea mare lucru. Între iulie-septembrie, parca mai prinzi ceva cheag, dar nu uita de regula numarul unu a acestui an: echilibru!

Sanatate
Inima o cam ia razna în primele 6 luni ale anului, pentru ca esti mereu pistonat de factori de stres care te fac sa-ti pierzi cumpatul. Crizele cardiace, chiar daca nu ajung la cote periculoase, te pun pe gânduri, încât treci pe la un medic sa vezi ce ai. Te mai poti astepta si la probleme oculare sau neplacutele crize de lumbago, dar pâna la vara te simti iar în forma.

Leave a Reply

 

 

*

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.