Zodia Capricornului In 2010

Sfatul Astrologului In 2010
Arata cine esti cu adevarat, întelege-te mai bine pe tine însuti, descopera de ce esti în stare, prezinta-te lumii, reformuleaza-ti personalitatea, afirma-te, fii curajos, fa un pas înainte, începe ceva nou!

Perioade Bune Si Rele In 2010
Începi anul cu Venus în zodia ta, pentru ca se afla în Capricorn pâna pe 18 ianuarie, deci profita din plin de norocul primelor zile din 2010. De fapt, cum începi, asa si termini anul 2010, pentru ca între 8 decembrie 2010 – 16 ianuarie 2011, Marte trece si el prin zodia ta si îi da curaj sa tintesti spre teluri înalte!

Intro
Ai în zodia ta doua semne de destin destul de complicate care, la finalul anului, se vor si întâlni: Nodul Nord si Capricorn. Sub influenta lor trebuie sa devii elev silitor, gata sa-si asume o noua lectie de viata. Poate nu e tocmai una usoara, poate fi chiar însotita de o pedeapsa sau o mustruluire prin diverse cai subtile, dar ceea ce va urma acestor evenimente, poate aduce o stare de calm si poate o noua atitudine de viata. Începi anul cu Venus în zodia ta si îl termini cu Marte în Capricorn, semn ca anul are o anumita rotunjime, tu fiind cea care deschide si închide parada! Cel mai afectati vor fi Capricornii din primele zile ale zodiei, ca atare pregateste-te si pentru surprize neplacute.

Dragoste
La vara, Uranus si Jupiter intra oarecum timizi în zona sentimentelor, dar se întorc repede în zodia anterioara, de parca nu ar fi înca pregatiti sa-ti ofere noutatile pe care le asteptai. Stau acolo suficient cât sa te provoace, cât sa te zgândareasca nitel, ca atare trebuie sa mai ai putina rabdare pâna când viata ta sentimentala va exploda, pur si simplu. Acum e un fel de avanpremiera, un episod-pilot care îti suscita interesul pentru ce va urma.
Lunile mai-iunie sunt aliatele tale în casnicie, relatia cu partenerul cunoscând mai multa intimitate, un dram de romantism si nevoia de a fi mai mult împreuna. Va leaga mai bine treburile casnice la care puneti amândoi umarul pentru a fi liniste acasa, devenind un cuplu mult mai închegat. Aruncati si o privire în trecut, sa vedeti ce mai trebuie reparat în cuplul vostru.

Cariera
Dintre toate zodiile, tu pui cel mai mare accent pe cariera si imagine socio-profesionala, pentru ca, timp de trei ani de acum încolo, Saturn va fi mentorul tau pentru a te învata sa-ti croiesti calea cea mai potrivita. Saturn în casa carierei este, pe de o parte, un avantaj, pentru ca îti confera tenacitatea, rabdarea si rezistenta de a face fata oricaror vicisitudini, dar, pe de alta parte, poate fi si un sever inamic.
Opozitia cu Jupiter dintre mai-septembrie poate declansa întâlnirea cu adevarata ta vocatie, fiind nevoit sa schimbi drastic directia profesionala, deci fii pregatit sufleteste si mental pentru tot felul de decizii majore în cariera. Faci impresie deosebita în aprilie-mai, august si noiembrie, prin ideile pe care stii sa le prezinti într-o forma foarte clara, talentul în comunicare fiind atu-ul tau forte pentru a câstiga respectul lumii.

Bani
Cu Luna neagra în casa banilor, pâna în iunie, trebuie sa fii mai atent pe ce cheltuiesti. Vei fi atras de tot felul de lucruri pe care le visezi, dar e posibil sa nu faci cele mai întelepte alegeri. Poti cumpara ceva ce consideri ca îti doresti neaparat – mai ales prin vara – dar îti dai seama ca te-ai pripit, ca nu e ceea ce aveai nevoie sau nu e la standardele cele mai înalte.
Nu cumpara masina sau vreun obiect electronic în aceasta vara, pentru ca nu vor tine mult. Esti totusi adeseori orbita de patima shoppingului si nu poti rezista ispitei de a-ti lua lucruri scumpe, moderne, de firma, asa cum are toata lumea!

Sanatate
De tine depinde starea buna de sanatate a întregii familii iar deciziile tale vor avea efecte asupra tuturor.
În aprilie-mai ar fi bine sa iesi mai mult în aer liber, în natura, ca se pui accent pe respiratie, pe aerosoli, pe detoxifierea plamânilor. Daca vrei sa te lasi de fumat pentru binele familiei tale, profita de aceasta primavara. Daca esti sustinut în acest demers si de cel drag, aerul din jurul tau se va ameliora simtitor.

Leave a Reply

 

 

*

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.