Zodia Balantei In 2010

Sfatul Astrologului In 2010
Deschide-ti sufletul, iubeste, daruieste, aseaza-te la casa ta, fa un copil, apropie-te mai mult de mama, dedica-te familiei, prinde radacini, redecoreaza-ti casa, adu-ti aminte de trecut, arunca o privire înapoi sa vezi de unde vii, apleaca-te asupra lucrurilor de odinioara, descopera-ti latura sensibila, romantica, nostalgica, întoarce-te în timp, întoarce-te acasa, creeaza-ti un loc al tau, intim, în care sa te refugiezi la nevoie ia legatura cu originile tale, ocupa-te mai mult de sufletul tau si de oamenii la care tii.

Perioade Bune Si Rele In 2010
Vara lui 2010 – cu un accent pe intervalul 30 iulie – 15 septembrie, va fi plina de viata, datorita aliantei tale
cu Marte, dar ai grija sa nu transformi energia în exces de zel. Venus e acasa în zodia ta, si pentru ca se simte atât de bine, o va traversa de doua ori între 7 august – 8 septembrie si înca o data între 9-30 noiembrie.

Intro
Esti actorul principal al acestui an datorita prezentei lui Saturn în zodia ta. Nu a mai fost pe aici de aproape 30 de ani, ca atare daca esti sub aceasta vârsta, e momentul sa simti pe pielea ta lectiile maturizarii. Oricât de tânar ai fi, anul acesta se cere mult de la tine ca sa faci fata perfect pretentiilor lui Saturn. Vei resimti mai des asupra ta regulile societatii în care traiesti iar ordinul „trebuie” va fi folosit mai des atunci când ti se vorbeste. Ca atare… trebuie sa fii asa cum vor ceilalti! Lunile august si noiembrie, sunt cele mai norocoase, atât timp cât planeta ta guvernanta, Venus, trece prin zodia ta, iar august-septembrie te vor agita la maximum, cu Marte prin Balanta. Pentru scurt timp, prin vara, Balantele nascute în primele zile ale zodiei vor resimti stari de conflict, de revolta, o dorinta de eliberare, din cauza lui Uranus la intrarea în Berbec, care te va obliga, abia din 2011, sa începi sa iei masuri de transformare deplina.

Dragoste
Cu Luna neagra prin casa sentimentelor, nu se poate vorbi de prea multe sanse de iubire sau cele care apar, sunt mult sub asteptari, dar daca le poti privi ca pe simple încercari, lucrurile ar merge mult mai bine. Luna martie poate fi benefica vietii de cuplu, pentru ca Venus în Berbec te ajuta sa spui lucrurilor pe nume în fata partenerului si sa aduci un aer proaspat în relatie. Cu ceva noroc, tot atunci se poate ivi sansa unei noi iubiri sau o decizie brusca de casatorie!
Mai mult, între martie-august, Uranus iese pentru putin timp din casa anterioara, si cocheteaza cu Descendentul, ceea ce va anima viata de cuplu, dar nu ofera întotdeauna o atmosfera prielnica unei bune întelegeri. Poate naste conflicte, stari tensionate, pretentii mai mari, atitudini egoiste, apreciind libertatea si spatiul personal. Unul din voi – cel mai probabil tu – trebuie sa vina cu niste initiative foarte ferme prin care sa aduca noutate în cuplu. Trebuie sa ai grija ce spui si ce faci la primul impuls în relatia cu partenerul mai ales prin iunie-august, ca sa nu faci vreun gest pripit!

Cariera
Jupiter planeaza peste locul tau de munca, dar desi auspiciile sale sunt, de obicei, pozitive, amplasarea lui în Pesti nu este chiar un motiv de bucurie. Succesul poate veni în proiectele de care te ocupi, dar ca sa ajungi la capat, esti nevoit sa treci de multe ori cu vederea aspecte care nu-ti convin sau chiar sa tolerezi conditii de munca greu de suportat. Probabil merita sacrificiul, pentru ca, în cele din urma, lucrurile se vor aseza pe fagasul dorit.
Interesant e faptul ca te bate gândul sa pleci de la serviciul la care ai lucrat în ultima perioada, sperând ca la noul job vei fi mai apreciat, dar orice schimbare necesita si o perioada de adaptare. Daca suporti ca o vreme sa lucrezi sub nivelul tau sau sa nu fii remarcat, merita sa schimbi macazul, dar chibzuieste foarte bine daca te simti în stare sa stai în umbra, o vreme… Lunile februarie-martie te pun mai mult în valoare la serviciu.

Bani
Nici cu banii nu o duci mai pe roze în 2010, ci vei trece de câteva ori prin momente de criza, când vei renunta la multe din planurile tale prea costisitoare. Trebuie sa fii prudent în cheltuieli mai ales în septembrie-octombrie, pentru ca esti predispus la decizii pripite, nechibzuite, care te pot lasa lefter o perioada.
Esti pus în fata unor alegeri dificile cu privire la banii personali, dar ca sa le poti duce la îndeplinire cu succes, esti nevoit sa mai strângi cureaua si sa înveti lectia renuntarilor. Frustrant, desigur, dar nu e anul tau de acumulare sau de bunastare, în schimb e anul economiilor si a urmarilor crizelor mai vechi.

Sanatate
Exagerezi un pic gravitatea unor simptome si ti-e teama de orice, dar în loc sa mergi la un medic sa-ti alunge incertitudinea în urma unui consult, stai si te perpelesti si asculti povestile îngrijoratoare ale altora. Esti nevoit sa iei masuri mai drastice pentru a-ti mentine starea de sanatate pe un nivel stabil, dar duci grija prea departe totusi, alunecând spre o forma de ipohondrie.
Ai grija la alimentatie si sedentarism, pentru ca pot fi vinovate de unele modificari neplacute prin organism. Februarie-martie sunt cele mai bune pentru a urma o cura de dezintoxicare, de slabire sau un tratament care poate avea efecte dintre cele mai bune.

Leave a Reply

 

 

*

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.