Top 5 – Cele mai ciudate masini din lume

Jet-powered Flatmobile: cea mai joasa masina ever
crazy car 1
Aceasta nebunie, Flatmobile, este pe cale sa intre in cartea Recordurilor, ca cea mai joasa masina construita vreodata. Cat de joasa e? 48,3 cm. Aceasta masina, asemanatoare cu cea a lui Batman este extrem de periculoasa-creatorul sau, Perry Watkins i-a atasat la spate o teava cu gas. Masina poate rula pe sosea, dar nu ne-am dori sa fim acolo in acelasi timp.

Cea mai lunga limuzina din lume

crazy car 2

Aceasta limuzina este de fapt cea mai lunga limuzina din lume. Are 30 de metri lungime, suficient spatiu pentru multi pasageri, jacuzzi, piscina, cateva paturi…..waw!

Thrust SSC, alearga cu peste 750 de mile pe ora

crazy car 3

Thrust SSc (Masina Supersonica) are aceeasi putere ca 145 de masini de Formula 1. Cantareste 10 tone si cea mai mare viteza atinsa vreodata a fost de 766 km pe ora, in desertul Black Rock din Nevada, in octombrie, 1997.

Peel 50: cea mai mica masina din lume

crazy car 4

Aceasta masina pe trei roti a batut recordul pentru cea mai mica masina construita vreodata. Peel 50 a obtinut aprobarea de a circula pe strazile din Marea Britanie.

Colim: caravana detasabila

crazy car 5

Colim, noua masina creata de Christian Susana, este un amestec incredibil intre o masina si o caravana. Partea din fata a acestui automobil poate fi detasata, daca nu mergi in camping cu familia sau prietenii, si folosita ca o masina cu doua locuri. Poate ca nu este cea mai aratoasa masina, dar este foarte utila.

sursa: askmen.ro

1 comment to Top 5 – Cele mai ciudate masini din lume

  • Foarte interesant articolul, iar masinile sunt pe masura. Oare cum va arata topul celor mai ciudate masini peste 30 ani? Pana unde va ajunge evolutia tehnologica?

Leave a Reply

 

 

*

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.