Sapte lucruri sau senzatii care ii fac pe barbati fericiti

Sapte lucruri sau senzatii care ii fac pe barbati fericiti

1. Sa se afle sus, in orice fel de clasament.

Fie ca e vorba de bani, fie ca e vorba e un sport, fie ca e vorba de cate beri poate bea – un barbat e fericit daca se vede in fruntea unor astfel de liste.

2. Sexul.

O viata sexuala fericita si regulata = fericire masculina. Barbatii mai educati sunt mai fericiti daca au o viata sexuala activa decat barbatii care nu au prea trecut pe la scoala, se arata intr-un studiu american.

3. Sa fie tanari, dar si batrani!

Paradoxal, nu? Insa exista o explicatie: daca e firesc ca fericirea sa fie data de varsta tanara, s-a constatat ca foarte multi barbati sunt fericiti si la batranete, dupa ce au trecut de anii 40 sau 50. Practic, fericirea la barbati e in forma de U.

4. Sa locuiasca langa locul de munca.

Timpul petrecut in masina sau in orice alt mijloc de transport aduce stres. De aceea, un loc de munca situat aproape de domiciliu reduce stresul si….face loc fericirii.

5. Casatoria.

Controversata sau nu, ideea fericirii adusa de casatorie este subliniata de specialisti: astfel, acestia au constatat ca barbatii insurati sunt mai sanatosi si, astfel, au mai mari sanse sa atinga fericirea.

6. Un partener fericit.

Daca femeia de langa barbat este fericita atunci si sansele barbatului de a fi fericit cresc. O partenera trista, neingrijita si fara chef de viata aduce stres si nefericire barbatului de langa ea.

7. Prietenii buni.

Orice barbat se simte in largul lui atunci cand e inconjurat de prieteni vechi si buni, cu care se intelege excelent si in care poate avea mereu incredere.

[sursa: antena1]

1 comment to Sapte lucruri sau senzatii care ii fac pe barbati fericiti

Leave a Reply

 

 

*

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.