Cum te faci de râs in functie de zodie

Cum te faci de râs in functie de zodie

Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Rişti să te faci de râs prin faptul că ai tendinţa de a te lăuda prea mult cu reuşitele tale. În general, oamenii observă ceea ce faci bine, dar când eşti tu exagerat de mându de tine, poţi deveni penibil.

Taur (21 aprilie – 21 mai)

Felul în care gestionezi banii şi bunurile ţi-ar putea stica imaginea. Fie eşti prea zgârcit cu ceilalţi, fie prea generos când vine vorba de bunăstarea ta personală, în detrimentul celor dragi. Nu îţi place deloc să împarţi, iar în acest fel te poţi face de râs.

Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Vorbeşti mult şi adesea mai “înfloreşti” poveştile ca să sune mai interesant. Minciuna are picioare scurte, iar când adevărul iese la iveală, cu siguranţă te vei face de râs.

Rac (22 iunie – 21 iulie)

Nu eşti tocmai cel mai sociabil om, dar uneori poţi fi atât de reticent când vine vorba de persoanele pe care abia le-ai cunoscut încât poţi părea de-a dreptul sălbatic. În acest fel te poţi face de râs, pentru că cei care nu te cunosc te vor crede lipsit de educaţie.

Leu (22 iulie – 22 august)

Ai câteodată senzaţia că eşti centrul universului şi că totul trebuie să se învârtă în jurul tău. Poţi deveni penibil când începi să le spui tuturor ce trebuie să facă, pe un aer autoritar. Ai grijă că astfel te poţi face de râs!

Fecioară (23 august – 22 septembrie)

Tu rişti să te faci de râs prin atitudinea de cunoscătoare a adevărului absolut. Chiar dacă tu eşti convins că ai întotdeauna dreptate, prin acest comportament nu faci decât să pari penibil.

Balanţă (23 septembrie – 22 octombrie)

Îţi place la nebunie să discuţi despre ce au mai făcut alţii. Dar bârfa are un circuit închis şi adesea poţi descoperi că cei pe care i-ai criticat au aflat de cuvintele tale usturătoare. Ai grijă pentru că astfel te poţi face de râs.

Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Ai o dragoste pentru putere pe care simţi nevoia să o manifeşti în preajma celor cunoscuţi. Dar dacă începi să dai ordine în stânga şi în dreapta, nu faci altceva decât să te faci de râs.

Săgetător (22 noiembrie – 21 decembrie)

Chiar dacă habar n-ai despre ce este vorba, uneori începi să vorbeşti ca un adevărat expert în domeniu. Explicaţiile fără logică nu impresionează pe nimeni, prin urmare mai bine taci dacă nu eşti stăpân pe subiect, altfel te poţi face de râs.

Capricorn (22 decembrie – 19 ianuarie)

Obsesia pentru bani te poate împinge să faci lucruri ciudate şi chiar penibile. Rişti să te faci de râs prin tehnicile dubioase de îmbogăţire pe care le pui în practică, de dragul banilor şi fără să ţii cont de părerea celor dragi.

Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Nu suporţi să fii contrazis şi îţi susţii ideea până în pânzele albe, chiar dacă este vorba despre ceva absolut lipsit de importanţă. Te poţi face de râs prin înverşunarea de care dai dovadă atunci când nu are niciun rost.

Peşti (19 februarie – 20 martie)

Eşti adesea nemulţumit de ceea ce se întâmplă în viaţa ta şi în loc să iei taurul de coarne, te vaiţi pe la toate colţurile. Ai grijă să nu pari penibilă şi să nu te faci de râs atunci când una zici şi alta faci.

Leave a Reply

 

 

*

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.