Cele mai periculoase droguri cu nume de vedetă

Cele mai periculoase droguri cu nume de vedetă

Adrian Pill-ul Minune – Este un halucinogen care îţi crează iluzia de şmecherie. Consumatorii ajung la un nivel ridicat de paranoia şi încep să vadă duşmani în orice şi în oricine. Impulsuri agresive: ai vrea ca duşmanii să moară. Consumatorii îşi pierd treptat şi noţiunea banului.

Acidul Mircea Badea (AMB) – Te face să te simţi suprauman. Cauzează nervozitate puternică. Stârneşte în tine impulsuri sexuale bizare: faci o obsesie pentru fundul şefului. Mai multi pacienţi au ajuns la spital cu întinderi musculare la gambe, fiind găsiţi în stare inconştientă întinşi pe doua scaune, în şpagat.

MarijOana Roman – Este o plantă carnivoară care creşte enorm pofta de mâncare şi crează o permanentă senzaţie de foame. Joint-urile de MarijOana Roman se ruleaza în lipii foarte mari şi cu de toate. Drogul relaxează muşchii burţii şi te face indiferent la kilogramele în plus.

Ciuperca de Zăvorancă provoacă isterie şi demenţa, adică reuşeşte să te scoată din Pepe. E folosită şi de vraci şi vrăjitoare pentru a scoate inteligenţa din om. Dependenţii ajung să piardă canapeaua, frigiderul, televizorul şi alte bunuri din casă.

Corneliu Valium-BarbiTudorice – Drog din categoria etnobotanicelor. Te prăjeşte din prima. Provoacă reacţii necontrolate ale sistemului extrem de nervos. Simptomele pot fi uşor confundate cu Sindromul Tourette. Consumatorii îl văd pe Iisus urmărit de un grup de maimuţe conduse de Spiderman sau se cred extramarţieni. Dependenţii refuză medicaţia şi spitalizarea.

continuare: TimesNewRoman

Leave a Reply

 

 

*

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.