Ce este dragostea?

love hands

Definitia iubirii…spusa de niste copii cu varsta intre 4 si 8 ani:

Dragostea este… Cand cineva te raneste…chiar daca te doare ingrozitor…tu nu plangi, pentru ca stii ca o s-o doara pe persoana care te-a ranit! (Mathew – 6 ani)
Dragostea este… Cand bunica mea avea artrita, si nu-si putea vopsi unghiile…bunicul meu le-a vopsit el pentru ea, cu toate ca si el avea artrita… (REBECCA – 8 ani)
Dragostea este… Cand o fata se da cu parfum si baiatul se da cu after-shave…si ies la plimbare impreuna…si se miros unul pe celalalt. (KARL – 5 ani)
Dragostea este… Cand stii ca sora ta mai mare te iubeste…pentru ca-ti da tie toate hainele ei vechi…si ea trebuie sa se duca la cumparaturi, sa-si ia altele! (LAUREN – 4 ani)
Dragostea este… Cand un batran si o batrana…sunt inca buni prieteni cu toate ca se cunosc unul pe celalalt de mult timp. (TOMMY – 6 ani)
Dragostea este… Cand cineva te iubeste…felul in care-ti spune numele, e… Este diferit!! (BILLY – 4 ani)
Dragostea este… Cand oferi cuiva din mancarea ta, fara ca sa te astepti ca celalalt sa-ti ofere din mancarea lui! (CHRISSY – 6 ani)
Dragostea este… ce se intampla de Craciun…cand te opresti din desfacut cadouri…ca sa te bucuri de bucuria celorlalti! (BOBBY 5 ani)
Dragostea este cand… Daca vrei sa inveti sa iubesti mai bine…incepe cu un prieten care nu-ti place! (NIKKA – 6 ani)
Dragostea este… Cand spui cuiva ceva rau despre tine…si ti-e frica, ca n-o sa te mai iubeasca din cauza la ce ai spus…si apoi cealalta persoana te surprinde iubindu-te chiar mai mult! (SAMANTHA – 7 ani)
Dragostea este… Cand mami il vede pe tati transpirat si murdar tot…dar tot ii spune…”tot esti mai frumos ca ROBERT REDFORD“ (CHRIS – 8 ani)
Dragostea este… Cand ii spui unui baiat ca are o camasa asa frumoasa…cu toate ca el poarta aceeasi camasa in fiecare zi! (NOELLE – 7 ani)
Dragostea este… Niciodata sa nu spui TE IUBESC doar cand iti vine…iar daca o simti…atunci spune-o mai des…oamenii uita prea mult sa spuna TE IUBESC (JESSICA – 8 ani)
Dragostea este… Sa iei in brate…sa pupi…sa spui NU! (PATTY – 8 ani)
Dragostea este… Cand catelul tau te linge pe fata…cu toate ca l-ai lasat acasa singur toata ziua! (MARY ANN – 4 ani)
Dragostea este… Cand iubesti pe cineva…ochii tai se tot misca…si niste stelute stralucesc din ei!! (KAREN – 7 ani)
Dragostea este… Dumnezeu ar fi putut sa spuna niste cuvinte magice ca sa scape din cuiele de pe Cruce…dar n-a facut asta…asta este DRAGOSTE! (MAX – 5 ani)

Leave a Reply

 

 

*

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.